Vasemmisto vaalivoittoon yliopistojen edustajistovaaleissa

TIEDOTE
Vapaa julkaistavaksi heti

Vasemmisto vaalivoittoon yliopistojen edustajistovaaleissa

Vasemmistolaiset edustajistoryhmät kasvattivat entisestään asemiaan ylioppilaskuntien edustajistoissa. Punavihreät ryhmät ovat kahdeksalla lisäpaikallaan ja suurimmalla kannatuksellaan valtakunnallisesti suurin poliittinen ryhmä.

”Näyttää siltä, että vasemmistolaiselle politiikalle on tilausta yliopistoissa”, toteaa Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja Milla Jurva. ”Polittisen vasemmiston kasvu kielii siitä, että yliopistoissa ei enää ole häpeä tunnustaa väriä. Avoin poliittisuus on äänestäjän kannalta varma ratkaisu”, Jurva jatkaa.

Opiskelijat antoivat äänensä kaikille maksuttoman koulutuksen, paremman toimeentulon ja demokraattisemman yliopiston puolesta.

Lisätiedot:
Milla Jurva
puheenjohtaja
Vasemmisto-opiskelijat ry
puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi
0405496038

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *