Mukaan toimintaan?

Vasop järjestää vuosittain erilaisia seminaareja, koulutuksia, juhlia, leirejä sekä muita tapahtumia eri puolilla Suomea sekä tuemme paikallisia vasemmistolaista opiskelijatoimintaa järjestäviä yhdistyksiä ja toimintaryhmiä.

Toiminnastamme vastaa hallitus yhdessä pääsihteerin kanssa. Lisäksi yhdistyksessä toimii työryhmiä, kuten koulutuspoliittinen jaosto.

Tällä hetkellä paikallista punavihreää opiskelijatoimintaa järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Joensuussa. Lisäksi Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa toimii valtakunnallinen HuViVa-verkosto. Mikäli opiskelupaikkakunnallasi ei ole omaa vasemmistolaista opiskelijayhdistystä, autamme mielellämme sellaisen perustamisessa!

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, suosittelemme lämpimästi liittymään jäseneksemme sivun ylälaidasta. Liittyessäsi jäseneksi pääset Vasopin sähköpostilistalle sekä halutessasi myös Facebook- ja Telegram-ryhmiin. Voit myös ilmoittautua seuraavaan tapahtumaamme tai olla suoraan yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan tai pääsihteeriin.

Ajankohtaisen tiedon toiminnastamme saat seuraamalla sosiaalisen median kavaniamme.

Punavihreitä opiskelijayhteisöjä:

JYVIVA – Jyväskylän vihreä vasemmisto & Jyväskylän Vasemmisto-opiskelijat
Viva – Turun yliopiston vihreä vasemmisto
IViVa – Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto
SitVas – HYYn Sitoutumaton vasemmisto
ViVa – Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto
Åbo Gröna Vänster
HuViVa – Humakin Vihreä vasemmisto