Vasemmisto-opiskelijat valitsi uuden hallituksen

Vasemmisto-opiskelijat valitsi uuden hallituksen

Vasemmisto-opiskelijat valitsi 1.10. Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessaan uuden hallituksen.

”Puheenjohtajaksi valittiin Milla Jurva, filosofian opiskelija Tampereen yliopistosta ja varapuheenjohtajiksi Antti Kettunen, yhteiskuntapolitiikan opiskelija Itä-Suomen yliopistosta sekä Henrik Nyholm, sosionomiopiskelija ammattikorkeakoulu Arcadasta.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Kaarina Sorvali Helsingin yliopistosta, Niko Peltokangas Oulun seudun ammattikorkeakoulusta, Joonatan Virtanen Jyväskylän yliopistosta, Ella Helin Metropolia ammattikorkeakoulusta ja Jaakko Rissanen Helsingin yliopistosta.

Varajäseniksi valittiin Anni Ahlakorpi Oulun yliopistosta, Tuomas Oksanen Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja Alex Fagerström Åbo Akademista.

Lisätietoa:
Milla Jurva, 0405496038
Puheenjohtaja
Vasemmisto-opiskelijat ry

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *