Tiedote: Vasemmisto-opiskelijat käynnisti asuntopoliittisen kampanjan

Vasemmisto-opiskelijat käynnisti viikonloppuna kampanjan, jonka tarkoituksena on kiinnittää huomiota opiskelija-asumisen tulevaisuuteen. Perinteisen asunnottomuus- ja vuokratasokeskustelun lisäksi Vasop haluaa kiinnittää huomiota asumisen yhteisöllisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

”Kerrostalossakin voi tuntea naapurinsa. Yhteisöllisyys vähentää yksinäisyyttä, turvattomuutta ja ennakkoluuloja. Opiskelija-asuntosäätiöt voivat edistää energiatehokkuutta ja yhteisöllisyyttä perustamalla lainaamoita ja aikapankkeja”, toteaa Vasemmisto-opiskelijoiden varapuheenjohtaja ja kampanjavastaava Antti Kettunen. ”Kaupunginosista on tehtävä sosiaalisesti monimuotoisempia kaavoittamalla samalle asuinalueelle erilaisia asuntoja”, Kettunen jatkaa.

Kampanjallaan Vasemmisto-opiskelijat kannustaa kuntapäättäjiä panostamaan sosiaalisesti oikeudenmukaiseen ja ekologisesti kestävään asuntotuotantoon.

Yhteystiedot:
Antti Kettunen
varapuheenjohtaja
Vasemmisto-opiskelijat
044-0763351

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *