Liittokokous 10.11. Oulussa!

Tervetuloa Vasemmisto-opiskelijoiden liittokokoukseen!

Vasemmisto-opiskelijat ry:n vuoden 2012 liittokokous järjestetään Oulussa lauantaina 10.11. kello 13 alkaen.

Kokouspaikkana on Arkkitehtikillan Kiltatalo Pikisaaressa, osoitteessa Pursitie 8. Talolla järjestetään myös kokouksen jälkeinen illanvietto. Liittokokouspäivä alkaa kello 13:00 tulokahveilla, jonka jälkeen siirrytään varsinaiseen kokoukseen.

Kokouksessa käsitellään kaikki yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Vuoden 2011 liittokokous velvoitti hallituksen selvittämään mahdollisuuksia muuttaa Vasemmisto-opiskelijoiden järjestörakennetta. Hallitus on selvitystä tehtyään päätynyt siihen, ettei se esitä liittokokouksille yhdistyksen sääntöjen muuttamista.Kaikki Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenet ovat kokouksessa läsnäolo-, puhe- ja esitysoikeudellisia sekä äänivaltaisia. Kenellä tahansa yhdistyksen jäsenellä on myös mahdollisuus asettua ehdolle liittohallitukseen tai liiton puheenjohtajaksi. Matkat Vasemmisto-opiskelijoiden liittokokoukseen korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 1.11. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, tarvitsetko yösijaa Oulusta. Mainitse myös ruoka-aineallergioistasi. Kokouksessa tarjoillaan vegaaniruokaa.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kokoukseen liittyen, ota yhteyttä puheenjohtaja Milla Jurvaan joko puhelimitse (0405496038) tai sähköpostitse (puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi).

Liittokokousterveisin,
Vasemmisto-opiskelijat ry:n hallitus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *