Vasemmisto-opiskelijoiden yleiskokous järjestetään 31.10.2020 – osallistuminen mahdollista myös etänä!

Vasemmisto-opiskelijoiden jäsen, olet mitä lämpimimmin tervetullut Vasemmisto-opiskelijoiden yleiskokoukseen!

Vasemmisto-opiskelijoiden yleiskokous järjestetään 31.10. klo 13 alkaen Helsingissä osoitteessa Lintulahdenkatu 10 A.  Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme päättäneet mahdollistaa myös etäosallistumisen yleiskokoukseen. Suosittelemme kaikkia kokousosallistujia käyttämään etäyhteyttä, jos mahdollista.

Ilmoittautumislinkkiin on nyt lisätty mahdollisuus valita osallistumistavaksi etäosallistuminen. Linkki etäkokoukseen lähetetään vain etukäteen ilmoittautuneille.

Voit silti tulla myös paikalle, vaikka et olisi ilmoittautunut. Mikäli et ole ennakkoilmoittautunut, pyydämme sinua saapumaan paikalle ajoissa, jotta ehdimme tarkistaa jäsenyytesi ennen kokouksen alkamista.

Yleiskokouksessa valitsemme mm. tulevan vuoden hallituksen, päätämme ensi vuoden toiminnasta sekä päivitämme poliittista ohjelmaa. Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenenä voit hakea hallituksen puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi, jäseneksi tai varajäseneksi. Tehtäviin on mahdollista myös hakea, vaikka et pääsisi kokoukseen paikalle. Ole tällöin etukäteen yhteydessä pääsihteerin tai puheenjohtajaan tarkempia tietoja varten. Rohkaisemme hallituspaikkaa hakevia esittelemään itsensä myös yleiskokouksen Facebook-tapahtumassa.

Kokouksessa käsitellään hallituksen esitys poliittisen ohjelman päivittämiseksi. Voit esittää muutosehdotuksia (poistoja, lisäyksiä tai muutoksia) poliittiseen ohjelmaan jo hallituksen pohjaan etukäteen. Virallisia muutosesityksiä voi myös esittää itse yleiskokouksessa.

Yleiskokouksessa päätösvaltaisia ovat kaikki Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenet. Mikäli et ole varma jäsenyydestäsi, voit liittyä jäseneksi uudelleen. Mikäli löydämme sinut jo jäsenrekisteristä, emme käsittele uusintahakemustasi. Hallitus käsittelee viimeiset jäsenhakemukset juuri ennen yleiskokousta. Kokousosallistujille korvataan matkakulut.

Liittymislomake jäseneksi: http://tinyurl.com/liityvasop

Kokouksen järjestelyissä on huomioitu terveysturvallisuus. Kokouspaikalla on saatavilla kasvomaskeja ja käsidesiä. Suosittelemme kaikille osallistujille kasvomaskin sekä Koronavilkku-sovelluksen käyttöä mahdollisuuksien mukaan. Ethän osallistu kokoukseen mikäli sinulla on flunssan oireita. Noudatamme ajantasaisia terveysviranomaisten suosituksia ja niiden puitteissa kokousjärjestelyihin voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla muutoksia.

Koronapandemian vuoksi kokous järjestetään yksipäiväisenä ja sen yhteydessä ei valitettavasti tällä kertaa järjestetä yhteistä illanviettoa.

Kokouksen esityslista on lähetetty kutsun yhteydessä sähköpostitse jäsenille. Esityslistan liitteet lähetetään erikseen sähköpostitse.

Hyödylliset linkit:

Kokoukseen ilmoittautuminen: https://forms.gle/aYNy9ySQTAZVNe4B8

Liittymislomake jäseneksi: http://tinyurl.com/liityvasop

Vasemmisto-opiskelijoiden säännöt: http://www.vasemmisto-opiskelijat.fi/vasop/saannot/

Lomake ehdotuksille poliittisen ohjelman muuttamiseksi: https://forms.gle/iHaboLphFSVLQCUJA

Vasemmisto-opiskelijoiden poliittinen ohjelma:

http://www.vasemmisto-opiskelijat.fi/…/poliittinen-ohjelma/

Lisätiedot:

Annis Riekkinen, pääsihteeri, paasihteeri(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Anna Lemström, puheenjohtaja, puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *