Opiskelijatoimijoiden syystapaaminen Helsingissä

Yliopistolakikevät ja sen jälkeiset oppiaineiden lakkautukset ja opiskelijoiden elämän kurjistaminen ovat synnyttäneet vastarintaa ympäri maata. Kamppailu vapaan yliopiston, riittävän toimeentulon ja kohtuuhintaisen asumisen puolesta jatkuu. Mitä seuraavaksi olisi tehtävä? Millaista toimintaa on ollut tai on tulossa? Millaisia yhteisiä tavoitteita voisimme asettaa? Miten toimia kaduilla, yliopistolla ja ylioppilaskunnissa?
Tule keskustelemaan näistä teemoista ja tapaamaan tovereita Helsinkiin lauantaina 11.12. Paikkana Uuden ylioppilastalon Kupoli (Mannerheimintie 5 B 7.krs.). Tapaaminen alkaa iltapäivällä, illalla sauna ja bileet. Majoituspaikkoja järjestynee tarvitseville. Lisätietoja seuraa.
Tervetuloa myös ammattikorkeakouluopiskelijat ja kaikki muutkin opiskelijat!
Terveisin,
Opiskelijatoiminta
Sitoutumaton Vasemmisto
Vasemmisto-opiskelijat
Tapahtuma Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *