Aleksi Karppinen valittu Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerin perhevapaan sijaiseksi

Vasemmisto-opiskelijoiden hallitus on nimittänyt Aleksi Karppisen Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerin sijaiseksi. Karppinen on helsinkiläinen valtiotieteiden maisteri, jolla on järjestö- ja hallintokokemusta useammasta vasemmistolaisesta opiskelijajärjestöstä ja ylioppilaskunnista. 

“Saimme tehtävään ilahduttavan monta hyvää hakemusta, joka on aina järjestön kannalta iloinen, mutta rekrytoinnin kannalta valintaa vaikeuttava asia. Aleksi vakuutti meidät sekä järjestöllisellä kokemuksellaan että viestinnällisellä näkemyksellään. Odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan”, kommentoi Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja Anna Lemström.

“Näinä poikkeuksellisina aikoina koulutuksen tasa-arvon ja saavutettavuuden eteen työskenteleminen on entistäkin tärkeämpää. Vasemmisto-opiskelijat on kasvanut ja kehittynyt vahvasti viime vuosien aikana, ja tartunkin suurella mielenkiinnolla pääsihteerin tehtävään” kertoo Aleksi Karppinen.  

Karppinen sijaistaa tehtävässä Anna-Maija Riekkistä, joka siirtyy vajaan vuoden perhevapaalle marraskuun alkupuolella.

Lisätietoja

Anna Lemström
Puheenjohtaja
0456397273

Anna-Maija Riekkinen
Pääsihteeri
0456700825


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *