Ystävä! Tule Vasemmisto-opiskelijoiden kesävassaritapaamiseen Joensuuhun 17.-18.8!

Vasemmisto-opiskelijat kokoontuvat elokuun puolessavälissä kouluttautumaan, suunnittelemaan syksyä ja viettämään hilpeää viikonloppua Joensuun keskustan kansallismaisemassa. Viikonlopun ohjelmassa on mm. voittamiskoulutusta edustajistovaaleja varten, materiaalihikipaja, alustuksia kiinnostavasta ajankohtaisesta politiikasta ja valtakunnallisten opiskelijaliikkeen rakenteiden haltuunottoa. Unohtaa ei myöskään pidä Joensuun vihreän vasemmiston lupaamaa unohtumatonta iltaohjelmaa. Joensuun keskustan susipatsaat on mainittu.

Positiivisen vapauden tapahtumaan osallistumiselle hoidamme tarjoamalla jäsenistöllemme matkat tilaisuuteen yhteiskyydissä tai halvimmalla julkisella, yöpymisen tovereiden lattialla ja vegaanista safkaa.

Toivomme ilmoittautumisia 10.8 mennessä osoitteessa http://bit.ly/15ONtCH . FB: http://on.fb.me/115XLww

Jos kysyttävää on, ole yhteydessä pääsihteeri Jussiin, joko paasihteeri@vasemmisto-opiskelijat.fi tai 0505247562.

TL;DR kesävassaritapaaminen joensuu 17.-18.8 koulutusta työpajaa ruokaa

Terveisin,

Antti Kettunen / puheenjohtaja
Jussi Nuortimo / pääsihteeri

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *