Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteeriksi Jussi Nuortimo

Vasemmisto-opiskelijoiden uudeksi pääsihteeriksi on valittu 27-vuotias helsinkiläinen Jussi Nuortimo. Yhdistyksen hallitus teki päätöksen valintatyöryhmän esityksestä sähköpostikokouksessaan 8.-9. helmikuuta. Nuortimo on poliittisen historian opiskelija, yrittäjä ja kirjoittaja. Hän on ollut mm. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja, johtanut ylioppilaskunnan strategiaprosessin ja toiminut eri tehtävissä useissa kansalaisjärjestöissä. Hän on lisäksi ajatuspaja Aivoriehan toinen perustaja.

”Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta ja valinta oli vaikea. Nuortimo erottui tasaisesta hakijajoukosta parhaiten strategisella ajattelullaan, vahvalla asiaosaamisellaan ja visionäärisyydellään”, kommentoi Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja Antti Kettunen valintaa.

“Vasemmisto-opiskelijat on tuonut viime vuosien aikana vasemmistolaiset paikallisjärjestöt osaksi suurempaa kansallista liikettä. Meillä on loistava hallitus ja hyvät asemat opiskelijapolitiikassa sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla. Näistä lähtökohdista on hyvä kulkea kohti hallitusohjelman puolivälitarkastelua ja tulevaa vaalisyksyä”, toteaa Nuortimo.

Pääsihteeri vastaa järjestön hallinnosta ja viestinnästä. Hän toimii hallituksen tukena vaikuttamistyössä ja vastaa järjestön kehittämisestä sekä suhdetoiminnasta.

Vasemmisto-opiskelijat on vuonna 2000 perustettu valtakunnallinen punavihreä opiskelijajärjestö, joka toimii tasa-arvoisen ja opiskelijalähtöisen koulutuspolitiikan puolesta.

Lisätietoja:
pääsihteeri Jussi Nuortimo
0505247562
jussi.nuortimo@gmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *