Ehdolle Taideylioppilaskunnan edustajistovaaleihin!

 

 

 

 

Opiskeletko tulevassa Taideyliopistossa?

Vuoden 2013 alussa muodostettavan Taideyliopiston ylioppilaskunnan ensimmäiset edustajistovaalit lähestyvät! Vaalit järjestetään 1.-3.10., ja ehdokkaaksi asettumisen takaraja on 17.9.

Vasemmisto-opiskelijat tukee ilomielin punavihreän ehdokaslistan perustamista Taideylioppilaskunnan vaaleihin myöntämällä taloudellista avustusta kampanjointikuluihin. Yritämme myös vastata parhaamme mukaan edustajistotyötä ja vaalikampanjointia koskeviin kysymyksiin.

Mikäli olet kiinnostunut olemaan edustajistovaaliehdokkaana punavihreällä listalla, ota pikimmiten yhteyttä Vasemmisto-opiskelijoihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *