Antti Kettunen Vasemmisto-opiskelijoiden johtoon

Tiedote
Vapaa julkaistavaksi

Vasemmisto-opiskelijat kokoontui Oulussa

Vasemmisto-opiskelijoiden juuri päättynyt liittokokous valitsi järjestön uudeksi puheenjohtajaksi joensuulaisen yhteiskuntatieteiden ylioppilaan Antti Kettusen. Varapuheenjohtajiksi valittiin helsinkiläinen filosofian ylioppilas Tiina Parkkinen ja oululainen sosionomi, hallintotieteiden ylioppilas Jari-Pekka Kanniainen.

Keskiviikkona Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa saavutetun vaalivoiton myötä vasemmistolaiset nousivat suurimmaksi poliittiseksi ryhmäksi Suomen ylioppilaskunnissa.

”Oikeistolaisen politiikan myötä koulutuksen saavutettavuus ja maksuttomuus sekä opintotuki ovat uhattuina, ja vasemmiston nousu opiskelijoiden keskuudessa on jyrkkä vastalause tälle kehitykselle”, toteaa Vasopin tuore puheenjohtaja Antti Kettunen.

Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen jäseniksi valittiin Aino Korrensalo, Aleksi Karppinen, Vesa-Ville Väänänen, Tiina Heikkilä, Jan Rosenström, Arno Aranko, Toivo Haimi, Milla Jurva ja Anni Ahlakorpi sekä varajäseniksi Sini Myllykoski, Jaakko Rissanen, Matti Lahdenmäki ja Heidi Hummastenniemi.

 

Lisätiedot:
Antti Kettunen
puheenjohtaja
0440763351
puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *