Anna Lemström jatkaa Vasemmisto-opiskelijoiden johdossa

Vasemmisto-opiskelijoiden yleiskokous valitsi puheenjohtaja Anna Lemströmin jatkokaudelle. Kokous järjestettiin 31.10.2020 hybridikokouksena Helsingissä ja etäyhteyksien välityksellä. Lemström opiskelee sosiologiaa Helsingin yliopistossa. Puheessaan hän nosti kokouksessa esiin vasemmistolaisen opiskelijapolitiikan merkityksen korostumisen koronan aikaan.

Kokouksessa jäsenistö muun muassa hyväksyi päivityksiä järjestön poliittiseen ohjelmaan sekä päätti ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Puheenjohtajavalinnan lisäksi kokouksessa nimettiin yhdistykselle tulevalle vuodelle kaksi varapuheenjohtajaa sekä varsinaisia ja varajäseniä hallitukseen.

Varapuheenjohtajana jatkaa Helsingin yliopiston oikeustieteiden opiskelija Tiina Turunen sekä uutena varapuheenjohtajana Humanistisen korkeakoulun yhteisöpedagogiikan opiskelija Ilmari Kallius

Jatkokaudelle hallituksen jäseniksi nimettiin Taavi Heikkilä, Sera Heikkilä, Jesse Keskinen ja Suvi Lundmark. Lisäksi hallitukseen valittiin uusina jäseninä Aleksi Holopainen, Aku Houttu, Sini Kollan, Maija Kuivalainen ja Roosa Ylikoski. Varajäseniksi nimettiin Meri Kärkkäinen, Minna Majaniemi ja Petrus Palomurto

Yleiskokous julkaisi myös julkilausuman liittyen koulutuksen kansainvälisyyteen. Voit lukea julkilausuman Vasemmisto-opiskelijoiden nettisivuilta.


Lisätietoja:

Anna Lemström
Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 045 639 7273
puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *