Vasemmisto-opiskelijat hakee pääsihteerin perhevapaan sijaista

Sykkiikö sydämesi vasemmalle? Hallitsetko hallinnon ja excelit? Haluatko olla tukemassa vasemmistolaista opiskelijaliikettä sen kasvaessa entistä vahvemmaksi? Tässä on tilaisuutesi!

Me etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen pääsihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 2.11.2020-21.9.2021 tai sopimuksen mukaan!


Me olemme:

 • vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen valtakunnallinen järjestö
 • kaikilla koulutusasteilla toimiva yhteisö (jäsenten tulee olla vähintään 15-vuotiaita)
 • lähes 500 jäsenen kasvava opiskelijajärjestö
 • osa vasemmistolaisten järjestöjen perhettä ja poliittisesti aktiivinen vaikuttaja
 • feminististä, punavihreää ja demokraattista yhteiskuntaa ja koulutuspolitiikkaa ajava vaikuttaja ja opiskelijoiden yhdysside

Sinä olet:

 • itsenäinen ja itseohjautuva työntekijä, joka viihtyy osana vasemmistolaista järjestöperhettä
 • kyvykäs suunnittelemaan ja toteuttamaan budjettitaloutta sekä hoitamaan taloushallinnon arkea
 • luotettava tuki ja kannustaja hallitukselle
 • perillä avustus- ja hankehallinnon perusteista

Hakijan eduksi katsomme myös:

 • viestintäosaamisen ja ideat viestinnän kehittämiseksi
 • opiskelijajärjestökentän sekä koulutus- ja opiskelijapolitiikan tuntemisen

Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerinä pääset vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen ytimeen. Tehtävänäsi on vastata, että hallinto ja talous hoituu taustalla säntillisesti niin, että järjestön vapaaehtoiset pystyvät keskittymään täysillä vaikuttamistyöhön. Pääset osallistumaan kiinnostaviin seminaareihin ja huolehtimaan toiminnan kehittymisestä sekä tapahtumien järjestelyistä yhdessä hallituksen kanssa. Työssä menestyminen antaa erinomaiset jatkovalmiudet vasemmistolaisen liikkeen parissa työskentelyyn sekä muuhun valtakunnalliseen järjestötoimintaan.

Vasemmisto-opiskelijat etsii pääsihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden peruste on vanhempainvapaan sijaisuus. Työsuhde on osa-aikainen ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai osa-aikaisen työn rinnalle. Laskennallinen työaika on 18 tuntia viikossa ja työntekijältä odotetaan valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työnantajan toimisto sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 10, 2. krs., Helsinki. Työn suorittamispaikka vaihtelee ja etätyöskentely on mahdollista esihenkilön kanssa erikseen sovittavin ehdoin. Palkka on 1208,08 euroa kuukaudessa ja työsuhde sisältää ateria- ja puhelinedun. Työsuhteessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toivomme tehtävästä kiinnostuneita toimittamaan hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen vasop.rekry@gmail.com 4.10.2020 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 42. Haastatteluhin tarjotaan myös etäosallistumismahdollisuus. Hallitus tekee päätöksen rekrytoinnista sunnuntaina 18.10.

Käsittelemme hakemukset anonymisoituina. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Lisätietoja:

Anna-Maija Riekkinen
Pääsihteeri
paasihteeri(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
0456700825


Anna Lemström
Puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
0456397273


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *