Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteeriksi Anna-Maija Riekkinen!

Vasemmisto-opiskelijoiden uudeksi pääsihteeriksi on valittu Anna-Maija Riekkinen.

“Koulutukselliseen tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyvät kysymykset ovat minulle sydämenasia ja yksi syy siihen, miksi olen lähtenyt opiskelemaan kasvatustieteitä. Olen todella innoissani päästessäni edistämään parempaa ja saavutettavampaa koulutusta Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerinä”, vastavalittu pääsihteeri Anna-Maija Riekkinen riemuitsee.

“On upeaa saada näin osaava ja kokenut tekijä pääsihteeriksemme! Uskon, että Anna-Maija Riekkisen osaamisella ja näkemyksellä on pystymme saamaan yhdistyksemme entistä vahvemmaksi kasvuympäristöksi vasemmistolaisille opiskelijoille”, puheenjohtaja Lauri Linna iloitsee.

Anna-Maija Riekkinen seuraa tehtävässä Toni Asikaista, joka on toiminut Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerinä vuodesta 2016.

Lisätietoja:

Lauri Linna
puh. 0400 403 506
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Anna-Maija Riekkinen
puh. 0456700825

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *