Vasemmisto säilyi vahvana ylioppilaskunnissa

Eilen käydyissä edustajistovaaleissa valittiin 14 vasemmistolaista ehdokasta eri ylioppilaskuntien edustajistoihin. Kun mukaan lasketaan Helsingin ja Tampereen viime vuotinen vaalitulos, vasemmistolaisilla opiskelijoilla on ensi vuonna 28 edustajaa ylioppilaskuntien ylimmissä päättävissä elimissä. 

”Voi siis hyvin sanoa että vasemmistolainen opiskelijatoiminta elää ja voi hyvin jatkossakin!” iloitsee edustajistovaalikoordinaattori Ilona Taubert

Vasemmistolaisia ehdokkaita yhdistävät teemat kuten ilmastonmuutos, mielenterveyspolitiikka ja opintorahan tason nostaminen herättivät kiinnostusta äänestäjissä ja muidenkin ryhmien ehdokkaissa. On tärkeää että opiskelijaliike käy aktiivista keskustelua tavoitteistaan, ja vasemmistolainen näkökulma tulee olemaan mukana vahvasti. Poliittisuus tekee selvästi uutta tulemista sillä poliittisten ryhmien paikkamäärä nousi 7 %-yksiköllä. 

”Suuret onnittelut kaikkia valituille edaattoreille! Ja iso kiitos jokaiselle ehdokkaalle kovasta työstä. Odotamme innolla tulevia keskusteluita opiskelijaliikkeen tulevaisuudennäkymistä!” puheenjohtaja Lauri Linna onnittelee.

Lisätietoja:

Lauri Linna
Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 0400 403 506
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *