Edustajistovaalikoordinaattoriksi valittu Titta Hiltunen

Vasemmisto-opiskelijoiden edustajistovaalikoordinaattoriksi on valittu Titta Hiltunen. Hän aloittaa toimessa 14.8.

Titta Hiltunen on aiemmin toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Sitoutumattoman vasemmiston (Sitvas) puheenjohtajana listan voittaessa viime syksynä edustajistovaalit. Sitvas sai tuolloin historiansa parhaan tuloksen.

Edustajistovaalikoordinaattori auttaa vasemmistolaisia listoja edustajistovaaleissa sekä tukee niitä kohti valtakunnallista vaalivoittoa. Koordinaattori auttaa niin listojen perustamisessa kuin niiden toiminnan organisoinnissa sekä hyvien toimintatapojen levittämisessä. Vasemmisto-opiskelijat tukevat listoja lisäksi tarjoamalla niin kampanjointioppaan, visuaalisen ilmeen kuin taloudellista tukea.

Edustajistovaalikoordinaattorin yhteystiedot:

Titta Hiltunen
puh. 0408270361
sähköposti: hiltunentitta[at]gmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *