Vasemmisto-opiskelijoiden Feministinen julistus-työryhmä hakee osallistujia!

Feministinen_tyoryhma

Oletko hereillä? Ahdistaako nykymaailman meno? Haluatko olla mukana tekemässä vasemmistolaista feminististä vallankumousta? Hae mukaan työryhmäämme, joka luo Vasemmisto-opiskelijoille Feministisen julistuksen!

Haku alkaa välittömästi ja päättyy sunnuntaina 23.4.2017. Työryhmän työskentely toteutetaan yhteistapaamisina sekä verkkotapaamisina ja työ huipentuu syksyllä 2017 pidettävään (Epä)Tasa-arvoinen Suomi -seminaariin. Tapahtumassa julkaistaan työryhmän valmistelema Feministinen julistus, keskustellaan ja workshoppaillaan tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta sekä juhlitaan työryhmän työn päättymistä. Seminaari toimii myös starttina Vasopin tulevalle kampanjalle.

Työryhmä kokoontuu 2-3 kertaa Helsinkiin Vasopin toimistolle. Ensimmäinen tapaaminen pidetään jo huhtikuun lopulla. Seuraava tapaaminen pidetään toukokuussa ja mahdollinen kolmas tapaaminen ennen seminaaria elo-syyskuussa. Vasop korvaa matkakulut näihin tapaamisiin.

Työryhmätyöskentely ei vaadi sinulta erityistaitoja. Tietoteknisesti työskentelemme Google Docsissa, Drivessä ja Hangoutsissa sekä sähköpostitse. Toivomme mukaan kaikenlaisia vasemmistomielisiä opiskelijoita kaikkialta Suomesta.

Ilmoittautumislomake

Lisätietoa:

Noora Nousiainen, hallituksen varajäsen
noora.nousiainen1[ät]gmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *