Oikaisu: Vasop ei ole mukana esittämässä Loimaa SYL:n hallitukseen

Viime lauantaina (12.11.) Sosiaalidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry tiedotti esittävänsä yhdessä Vasemmisto-Opiskelijat ry:n kanssa Maria Loimaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Asia käsiteltiin äärimmäisessä kiireessä Vasemmisto-Opiskelijat ry:ssä. Valitettavasti kiireessä tehdyssä viestinnässä SONKille annettiin virheellinen käsitys, jossa Vasop olisi myös mukana esittämässä Maria Loimaa. Asiaa ei kuitenkaan ollut käsitelty yhdistyksen hallituksen kokouksessa, joten tällaisen lausunnon antaminen oli turhan hätäistä. Haluammekin tällä tiedotteella korjata virheellisen käsityksen.

Vasop tulee SYLlin liittokokouksessa neuvottelemaan osan delegaationsa jäsenistä koostuvan neuvottelukunnan voimin. Vasop ei kuitenkaan aio neuvotella ennen liittokokouksen alkua. Tästä johtuen emme tässä vaiheessa anna tukeamme yhdellekään ehdokkaalle.

Olemme erittäin pahoillamme asiasta aiheutuneesta hämmennyksestä. Toivomme Marialle kuitenkin paljon onnea liittokokoukseen ja onnittelemme SONKia hyvän ehdokkaan löytämisestä.

Pekka Rantala

Neuvottelija,

044 252 0351

 

Noora Nousiainen

Neuvottelija,

0407503857

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *