Ilmoittaudu Kesävassariin 27.-28.5.2016!

Perinteinen Kesävassari järjestetään tänä vuonna 27.-28.5. kaksiosaisena tapahtumana, jonka ensimmäiseen päivään sisältyy kaikille avoin seminaari ja perinteiset järjestölliset osuudet alkavat vasta illalla, jatkuen seuraavana päivänä omalla ohjelmallaan.

Avoin seminaari sisältää aktiivisen ja kriittisen kansalaisuuden teemaan liittyivä alustuksia sekä erilaisia näkökulmia yhteiskuntamme tilaan. Yhden iltapäivän aikana pohdimme vaikuttamismahdollisuuksien kirjoa koulutuksen, journalismin ja demokraattisten rakenteiden kautta, kansainvälisyyttä unohtamatta. Seminaariin sisältyy opiskelijahintainen lounas Ylioppilasaukion Unicafessa.

Toisen päivän ohjelma sisältää Vasemmisto-opiskelijoiden järjestöllisiä asioita, keskustelua tulevaisuuden suuntaviivoista sekä ajankohtaista poliittista pohdintaa. Ohjelmaan sisältyy kevyt aamupala sekä opiskelijahintainen lounas.

Helsingin ulkopuolelta saapuvat Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenet saavat matkakustannukset korvattua tositetta vastaan erillisellä matkakorvauslomakkeella edullisimman joukkoliikennevälineen mukaisesti. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä maksutta osoitteessa: http://www.vasemmisto-opiskelijat.fi/jaseneksi/.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kansan Sivistystyön Liitto – KSL ry:n ja Helsingin yliopiston Sitoutumattoman vasemmiston (Sitvas) kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.5.2016.

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *