Hae vaalityöryhmään ja varaudu Talvivassari-seminaariin 12.-13.3.!

Vasopin perinteinen Talvivassari-seminaari lähestyy! Save the date: 12.-13.3.

Ai mikä? Vasemmisto-opiskelijat järjestää kaikille jäsenilleen avoimen seminaarin Jyväskylässä 12.-13.3. Ohjelmassa on luvassa ainakin tähtipuhujia sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita opiskelijapolitiikan kiemuroissa. Saatetaanpa sivuta vähän tulevaa Vasemmistoliiton puoluekokoustakin. Lisää tietoa seuraa pian. Tervetuloa!

 

No sinä! Hae Vasopin vaalityöryhmään kehittämään vasemmistolaisten edustajistoryhmien vaalityötä valtakunnallisesti!


Vasemmisto-opiskelijat etsii 3-6 jäsentä upouuteen vaalityöryhmään. Työryhmään hakevien eduksi katsotaan kokemus edustajistovaaleista ja opiskelijapolitiikasta. Tärkeintä on kuitenkin halu olla mukana kehittämässä ja tukemassa vasemmistolaisten edustajistoryhmien vaalityötä. Toivomme, että hakemuksia tulisi mahdollisimman monista eri opiskelija- ja ylioppilaskunnista.

Työryhmän tehtäviin kuuluu vaalityön koordinointia ja kehittämistä valtakunnallisesti ja eri vihervasemmistolaisten edustajistoryhmien tukemista. Työryhmän jäsenenä voit myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi työryhmän rooli muotoutuu. Voit jo hakemuksessasi kertoa, jos sinulla on jotain ajatuksia siitä, mitä itse haluaisit tehdä työryhmässä tai mitä erityisosaamista sinulla on. Kerro hakemuksessasi myös motivaatiostasi ja kuinka tiiviisti pystyt sitoutumaan työryhmän toimintaan.

Työryhmä kokoontuu kasvokkain pari kertaa vuodessa tai useammin, tämä on jäsenten sovittavissa. Työskentely on siis suurelta osin sähköistä, eli ei ole ongelma, vaikka asuisit kauempana.

Hakemukset voi lähettää työryhmän puheenjohtajan Rosa Heikkisen sähköpostiin rosa.heikkinen@gmail.com. Hakemusten deadline on 26.2. ja työryhmän kokoonpanosta päättää Vasopin hallitus viimeistään edellä mainitun Talvivassari-seminaarin yhteydessä. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse Rosalta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *