Osallistu Vasemmisto-opiskelijoiden 15-vuotisjuhla-antologian laatimiseen!

Vasemmisto-opiskelijat juhlistaa 15-vuotista taivaltaan 5.9.2015 ja juhlien yhteydessä julkaistaan myös järjestön historiaa valottava antologia. Keräämme antologiaan erimittaisia kirjoituksia 2000-luvun vasemmistolaisesta opiskelijatoiminnasta. Osallistu projektiin!

Kirjoitukset voivat pitää sisällään muistoja esimerkiksi paikallisesta tai valtakunnallisesta toiminnasta, valtakunnallisten liittojen liittokokouksista, yliopistolakiliikehdinnästä, edustajistovaaleista, opintotuki- ja maksuttomuuskamppailuista tai muusta omana toiminta-aikanasi enemmän tai vähemmän vasemmisto-opiskelijoita puhuttaneesta aiheesta.

Politiikan sisältöjen lisäksi olemme erityisen kiinnostuneita yleisistä fiiliksistä ja hauskoista muistoista, yhteenkuuluvuuden tunteesta ja toiminnassa muodostuneista verkostoista. Kirjoitusten tyylilaji on täysin vapaa ja hyväksymme niin esseet kuin runotkin sekä valokuvat.

Kerrothan meille, jos haluat osallistua nimimerkillä. Mikäli olet laatimassa pidemmän tekstin, ilmoita asiasta ennakkoon jotta voimme tarvittaessa koordinoida aiheiden jakautumista. Kirjoitukset, muistot ja muut yhteydenotot 31.7. mennessä Antti Kettuselle osoitteeseen antti_kettunen(at)outlook.com.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *