Ilmoittaudu lapsiperheelliset opiskelijat -työryhmään

Lapsiperheellinen on korkeakoulumaailmassa kummajainen. Lapsellisten opiskelijoiden arjesta ja sen ongelmista ollaan opiskelijoiden edunvalvontaorganisaatioissa huonosti perillä. Toisin kuin opiskelijaliikkeen suuret tavoitteet, monet lapsellisten arkea helpottavat asiat saattaisivat olla helpostikin muutettavissa – kunhan ensin ongelmat tulisivat tunnistetuiksi ja artikuloiduiksi. Kyse on usein suhteellisen pienistä asioista, joiden korjaaminen ei vie paljoa rahaa. Esimerkiksi opiskelijan vanhempainraha lasketaan joko työtulon tai opintotuen mukaan ja opintotuelta vanhempainrahalle siirtyminen tuottaa tuettoman kuukauden.

Vasopin lapsiperheelliset opiskelijat -työryhmän tarkoituksena on kartoittaa lapsiperheellisten ongelmia ja miettiä niiden ratkaisuja. Työryhmän ei ole tarkoitus tuottaa varsinaista ohjelmaa vaan koota tietoa tulevan poliittisen työn tueksi ja vietäväksi eteenpäin opiskelija- ja ylioppilaskuntien tavoitelistoille. Ryhmä kokoontuu 2-5 kertaa huhti-kesäkuussa Helsingissä viikonloppuisin. Matkakulut korvataan ryhmän jäsenille. Työryhmään tulee ilmoittautua 13.4.mennessä. Ensimmäinen kokous pidetään sunnuntaina 21.4. Ilmoittautumiset pääsihteeri Jussi Nuortimolle (paasihteeri@vasemmisto-opiskelijat.fi). Lisätietoja antaa ryhmän vetäjä Katri Immonen (katri.immonen@gmail.com, 0407479436).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *