Vasemmisto-opiskelijoille ennätysmäärä nuorisojärjestöjen yleisavustusta!

Vasemmisto-opiskelijoille ennätysmäärä nuorisojärjestöjen yleisavustusta!

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt helmikuussa Vasemmisto-opiskelijoille 20 000 euron suuruisen nuorisojärjestöille tarkoitetun yleisavustuksen vuodelle 2021. Vasemmisto-opiskelijoilla on päätöksen myötä aihetta moninkertaiseen riemuun: se on kahtena viime vuonna jäänyt kokonaan vaille valtionapua, ja lisäksi nyt myönnetyn avustuksen määrä on merkittävästi aiempaa suurempi.

“Vuosia kestänyt määrätietoinen työ järjestömme toiminnan kehittämiseksi kantaa nyt hedelmää. Voimme jatkossa keskittyä yhä vahvemmin vaikuttavaan työhömme feministisen, punavihrreän ja eriarvoisuutta vähentävän koulutuspolitiikan puolesta. Alkanut vuosi on intoa täynnä!”, iloitsee Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja Anna Lemström. “Meillä on luvassa vuoden aikana paljon kiinnostavaa ja näkyvää toimintaa. Avustuksen myötä vasemmistolainen opiskelijatoiminta on yhä vankemmalla pohjalla ja se mahdollistaa toimintamme laajentamisen entisestään”, linjaa hallituksen jäsen Aku Houttu.

Lue lisää vuodelle 2021 myönnetyistä nuorisojärjestöjen avustuksista täältä.

Lisätietoja:

Anna Lemström 

Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja

puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi

puh. 045 639 7273

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *