Vaadi oikein! -koulutus

Vaadi oikein! -koulutus oikeudellisesti tehokkaaseen poliittiseen vaikuttamiseen 21.11.

Parantavatko lakimuutokset maailmaa? Miten ihmisoikeudet toimivat? Mihin vedota, kun tavoitteena on murskata patriarkaatti? Miksi juridista ymmärrystä tarvitaan niin kannanottoja kirjoittaessa kuin kaduilla marssimassa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin perehdymme marraskuisessa illassa, kun vasemmistoliiton eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri Mikko Aarnio tulee kouluttamaan helsinkiläisiä nuoria ja opiskelijoita poliittisen vaikuttamisen juridisista puolista. Koulutuksessa parannamme mahdollisuuksiamme saada poliittiset vaatimuksemme läpi oikeudellisessa yhteiskunnassa. Koulutuksen järjestää Vasemmisto-opiskelijat ry.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille helsinkiläisille nuorille ja opiskelijoille, ja se järjestetään ravintola Oivan kabinetissa. Tilaisuudessa on tarjolla virvokkeita ja vegaanista purtavaa. Koulutuksen jälkeen on tarkoitus virkistyä yhdessä ja jatkaa keskustelua tilaisuuden teemoista.

Koulutukseen mahtuu 35 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.11. oheisella lomakkeella:

https://forms.gle/FHFws4QtHfP9Pmqq6

MITÄ? Koulutus vaatimusten oikeudellisesti tehokkaaseen muotoiluun
MILLOIN? 21.11. klo 18.00
MISSÄ? Ravintola Oivan kabinetissa, Porthaninkatu 5 (00530 Helsinkin)

Esteettömyys: Tilaan on pieni kynnys.

Lisätietoja:

Lauri Linna
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 0400 403 506

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *