Vasemmisto-opiskelijat hakee edustajistovaalikoordinaattoria!


Vasemmisto-opiskelijat ry (VASOP) hakee edustajistovaalikoordinaattoria syksyllä käytäviin opiskelija- ja ylioppilaskuntien edustajistovaaleihin.

Edustajistovaalikoordinaattoorin tehtävänä on auttaa vasemmistolaisia listoja vaaleissa ja tukea niiden toimintaa kohti valtakunnallista vaalivoittoa. Koordinaattoria tukee Vasemmisto-opiskelijoiden hallitus ja yhdistyksen pääsihteeri. 

Edustajistovaalikoordinaattorilta toivomme näkemystä vaalityöstä, omatoimisuutta ja sosiaalisia taitoja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen tuntemusta. Eduksi katsomme kykyä olla tukena vaalimateriaalien tuottamisessa. 

Edustajistovaalikoordinaattorin tehtävä alkaa 1.9.2019 ja jatkuu 1.12.2019 saakka. Palkkiona maksetaan 500 euron kertakorvaus. Matka- ja puhelinkulut korvataan. Tehtävää voi hoitaa omien aikataulujen mukaisesti – tärkeintä on, että listat saavat tarvitsemansa tuen. 

Hakemukset tulee toimittaa 26.8.klo 23.59 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään 27.8.

Vasemmisto-opiskelijoiden hallitus tekee valinnan kokouksessaan 28.8.2019. 

Lisätietoja:

Lauri Linna
Vasemmisto-opiskelijat ry:n puheenjohtaja
puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 0400 403 506

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *