Kutsu Vasemmisto-opiskelijat tukemaan edarivaalityötänne!

CALL TO ACTION

Hei vassariopiskelija! 

Onko opiskelija- tai ylioppilaskunnassasi tulossa edustajistovaalit? Haluaisitko syksyn alkuun innostavan tapahtuvan, jolla herätellä vanhoja aktiiveja kesälomilta, motivoida vaalitiimiläisiä hommiin tai houkutella aivan uusia tyyppejä mukaan? Tule muuttamaan opiskelijaliikettä suuntaan, jossa ekologinen kestävyys, opiskelijan riittävä toimeentulo, yhdenvertaisuus ja korkeakouludemokratia nostetaan päätöksenteon keskiöön.

Vasemmisto-opiskelijat tarjoaa tähän oivan mahdollisuuden. Kokeneet opiskelijavaikuttamisen konkarimme tulevat juuri teidän luoksenne paikan päälle kertomaan parhaat palat kampanjoinnista, edustajistotoiminnasta ja reiteistä valtakunnalliseenkin vaikuttamiseen. Näitä teemoja valotamme tietysti mahdollisimman selkeällä ja helposti lähestyttävällä tavalla niin lyhyessä tai pitkässä ajassa kuin pyydetään. 

Näin helppoa se on: 

  1. Kerro meille, että haluat kiertueen vierailevan paikkakunnallasi. Sovimme yhdessä päivämäärän tapahtumalle. 
  2. Varaa tila tapahtumalle – tämä käy helpommin paikallisilta kuin vierailevilta tähdiltä.
  3. Me valmistelemme materiaalit ja sisällöt tapahtumalle. Markkinoimme sitä valtakunnallisilla kanavillamme, mutta parhaiten tieto kivasta tapahtumasta leviää kun siitä kerrotaan myös omalla paikallisella viestinnällä. 
  4. Tapahtumapäivälle me kustannamme tilaisuuteen tarjoilut (emme estä vinkkaamasta kaupungin parasta pizzapaikkaa!), ja tuomme tietysti itsemme paikalle kera laadukkaiden sisältöjen ja materiaalien. 
  5. Vietetään huikean hyvä ilta kera niin tuttujen kuin uusienkin vassariopiskelijoiden, juuri sopivasti vaalisyksyn starttaamiseksi. 

Tässä siis erinomainen mahdollisuus saada paitsi tietoa pursuava, mutta myös rento ja hyvien eväiden siivittämä ilta hyvässä seurassa. Juuri sellainen tilaisuus, joka tuo intoa ja jaksamista syksyn koitoksiin, ja ehkäpä juuri sen pienen etumatkan, jolla saadaan enemmän hyviä tyyppejä edustajistoihin tekemään parempaa opiskelijaliikettä ja oikeudenmukaisempaa maailmaa.

Psst. mitä nopeammin meihin ottaa yhteyttä, sitä varmemmin tapahtuman saa sovittua parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan.

Yhteydenotto ja lisätiedot: 

Puheenjohtaja Lauri Linna

puh. 0400 403 506

puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *