Hae Vasemmisto-opiskelijoiden perustulotyöryhmään!

Vasemmisto-opiskelijat perustaa perustulotyöryhmän, jonka tarkoituksena on on tuoda kansalliseen perustulokeskusteluun opiskelijalähtöinen, vasemmistolainen näkökulma ja valmistella perustuloskenaarioita koulutusjärjestelmän muutosten varalta.

Työryhmä työskentelee pääosin sähköisten alustojen avulla. Mahdolliset tapaamiset järjestetään mahdollisuuksien mukaan Vasopin muiden tapahtumien yhteydessä, ensimmäinen kokoontuminen Talvivassarissa Tampereella 7.-8.3. Vapaat hakemukset työryhmään sähköpostitse puheenjohtaja Pinja Laukkaselle osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi viimeistään tiistaina 17.2. Otsikoithan sähköpostin ‘PERUSTULO HAKEMUS’. Työryhmän kokoonpano vahvistetaan mahdollisimman pian hakuajan umpeuduttua ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin jäsenet, aktiivit, alumnit ja toiminnasta kiinnostuneet. Aiempi kokemus perustulo-, verotus- tai talousasioista ei ole välttämätöntä, tärkeintä on motivaatio toimia aktiivisesti työryhmässä sekä sitoutuneisuus vähintään loppusyksyyn 2015 kestävään työskentelyyn. Mainitsethan hakemuksessasi oletko käytettävissä työryhmän vetäjäksi, ja pääsetko Vasopin Talvivassari -seminaariin Tampereelle 7.-8.3., joko paikan päälle tai esimerkiksi videopuhelun välityksellä. Työryhmän jäsenille ei makseta palkkioita. Vasopin jäsenille korvataan matkakustannukset tapahtumien yhteydessä oleviin työryhmätapaamisiin halvimman matkustusvaihtoehdon mukaan.

Lisätietoja työryhmästä antaa puheenjohtaja Pinja Laukkanen, puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *