Tiedote: Suvituuli Lundmark SYL:n hallitukseen vuodelle 2022

Suomen Ylioppilaskuntien Liiton SYLin vuosittinen liittokokous järjestettiin Espoon Korpilammella 19.-20.11. Liittokokouksessa valittiin liitolle uusi puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2022, hyväksyttiin uudet toimintaa ohjaavat dokumentit sekä päivitettiin liiton poliittista linjapaperia. Liittokokouksessa vaikutti tänä vuonna noin kaksikymmentä vasoplaista eri ylioppilaskunnista ympäri maan.

SYLin hallitukseen valittiin Vasop-aktiivi Suvituuli Lundmark, joka opiskelee varhaiskasvatuksen opettajaksi Turun yliopiston Rauman kampuksella. Hän on toiminut Turun yliopiston Vihreässä vasemmistossa sekä kuluvana vuonna myös Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa, vastuualueinaan muun muassa sosialipolitiikka ja yhdenvertaisuus. Suvituuli on lisäksi jäsen sekä vuosien 2021 että 2022 Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksissa, minkä lisäksi hän toimi vuonna 2020 yhdistyksen varapuheenjohtajana.

“Maailma on tulessa. Mielenterveyskriisin taklaamiseksi kaipaamme tekoja nyt, emmekä vasta tulevaisuudessa. Kaipaamme joustoa putkitutkintomaailmassa, kaipaamme turvattua ja joustavaa toimeentuloa ja vihdoin ja viimein, niitä ilmastotekoja”, Suvituuli linjasi liittokokouspuheessaan perjantaina.

Hallitukseen valittiin lisäksi puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev (AYY) sekä viisi muuta hallituksen jäsentä. Onnittelemme lämpimästi koko uutta hallitusta ja odotamme innolla yhteistyötä!

Lisätietoja:

Anna Lemström

Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja 2020-2021

puh. 045 6397273

puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *