Punavihreä kuntavallankumous!

Vasemmisto-opiskelijoiden ja Vasemmistonuorten yhteisessä kuntavaalikampanjassa suomalaiset kunnat sitoutuvat kestävän tulevaisuuden takaamiseen panostamalla ekologisuuteen, nuoriin ja opiskelijoihin sekä hyvinvointia luovaan talouspolitiikkaan.

Tulevaisuudessa:

  • Kaikki kunnat ovat hiilineutraaleja vuonna 2030. Kunnat reagoivat ilmastokriisiin toteuttamalla rohkean ekologisen siirtymän reilulla ja eriarvoisuutta kaventavalla tavalla.
  • Kunnat ratkaisevat talous- ja terveyskriisin hyvinvointia vahvistavalla vasemmistolaisella talouspolitiikalla. Tulevaisuuden kunnat ovat esimerkillisiä työnantajia sekä ehkäisevät alueellisesti syrjintää työmarkkinoilla.
  • Nuorten ja opiskelijoiden hyvinvointia tuetaan panostamalla mielenterveystyöhön sekä takaamalla kaikille nuorille yhdenvertaiset mahdollisuudet koulutukseen, työhön, mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen sekä turvalliseen ja tasa-arvoiseen arkeen.

Tutustu vaaliohjelmaan tarkemmin täältä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *