Tiedote: Koronapandemia vaikuttaa Vasemmisto-opiskelijoiden kevääseen

Vasemmisto-opiskelijat on päättänyt tämän hetken tiedon valossa perua kaikki kevään fyysistä läsnäoloa vaativat tapahtumansa. 

“Tässä tilanteessa kaikkein tärkeintä on taata riskiryhmissä olevien ihmisten turvallisuus. Tämän vuoksi vastuullisin päätös on siirtää tai perua tapahtumamme toistaiseksi. Samalla seuraamme tiiviisti tämän poikkeuksellisen tilanteen vaikutuksia opiskelijoiden asemaan”, puheenjohtaja Anna Lemström kertoo.

Tavoitteemme on löytää kaikille kevään suunnitelluista tapahtumista korvaavat ajankohdat, kun tartuntariski on pienentynyt tai ohi. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita.

“Meillä on motivoitunut ja osaava joukko hallituslaisia, jotka palavat halusta päästä järjestämään vasemmistolaisia tapahtumia. Ideoimmekin jo mahdollisia koulutuksia tai muita kampanjoita, joita voimme toteuttaa virtuaalisesti kevään aikana”, hallituksen tapahtumista vastaava jäsen Jarkko Lampuoti lisää.

Ajankohtaiset ohjeistukset koronan suhteen: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Lisätietoja:

Anna Lemström
puheenjohtaja
puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi
045 6397273

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *