Hae vuosijuhlabilemestariksi!

Haluatko järjestää ikimuistoiset bileet? Haluatko olla uudistamassa opiskelijoiden juhlakulttuuria? Sykkiikö sydämesi vasemmistolaiselle opiskelijaliikkeelle? Oletko osaava ja kokenut tapahtumanjärjestäjä?

Tällöin voit olla etsimämme vuosijuhlabilemestari!

Vasemmisto-opiskelijat täyttää 20-vuotta vuonna 2020. Haemme vuosijuhlabilemestaria / -mestareita järjestämään ikimuistoiset vuosijuhlat. Vuosijuhlien ajankohta ja konsepti on vuosijuhlabilemestarin päätettävissä yhteistyössä Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen kanssa. Tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa ei tule lukittautua perinteisiin vuosijuhliin pönötyksellä, vaan toteuttaa jotain uutta, raikasta ja punapinkkivihreää!

Vuosijuhlabilemestarille maksetaan 200 euron palkkio. Hakea voi joko yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa. Jos vuosijuhlabilemestareiksi haetaan kahden tai useamman hakijan yhteishakemuksella, palkkio jaetaan heidän keskensä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tapahtuman järjestämisestä, näkemystä ikimuistoisten vuosijuhlien järjestämisestä ja vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen tuntemusta. 

Toivomme tehtävästä kiinnostuneita toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi 30.10.2019 mennessä.

Lisätietoja:

Lauri Linna
puheenjohtaja 
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 0400 403 506

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *