Toni Asikainen Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteeriksi

Vasemmisto-opiskelijat ry (Vasop) on valinnut pääsihteerikseen 29-vuotiaan helsinkiläisen tradenomiopiskelijan Toni Asikaisen. Hän toimii tällä hetkellä myös Etelä-Suomen Vasemmistonuorten ja Helsingin Vasemmistonuorten toiminnanjohtajana. Aiemmin hän on toiminut mm. Suomen opiskelijakuntien liiton – SAMOK ry:n ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Helgan hallitusten puheenjohtajana.

“Näen Vasopissa valtavan potentiaalin; tekemistä ja kehitettävää on paljon, ja odotan innolla tulevia haasteita. Pääsen tekemään merkittävää työtä itselleni tärkeän järjestön eteen sekä kokemustani ja osaamistani vastaavien tehtävien parissa”, kommentoi Toni Asikainen valintaansa.

Hakijoita pääsihteerin toimeen tuli kaksi kertaa enemmän kuin edellisen rekrytoinnin aikana. Hakijoiden taso oli korkea. Rekrytointi suoritettiin kolmivaiheisena prosessina, joista hakemusvaihe sekä haastateltavien valintavaihe käsiteltiin anonyymisti. Rekrytointityöryhmä haastatteli viisi hakijaa ja teki haastattelujen pohjalta esityksen hallituksen kokoukselle, joka yhtyi rekrytointiryhmän esitykseen yksimielisesti. Rekrytoinnin anonymisoimisella haluttiin varmistaa, että kaikki hakijat ovat samalla lähtöviivalla työpaikan hakemisessa.

“Asikainen vakuutti talous-, hallinto- ja järjestöosaamisellaan, toimintakentän tuntemuksellaan sekä motivaatiolla ja sitoutuneisuudella tehtävään. Hänen perehtyneisyydestään talouden ja hallinnon kehittämiseen sekä taidoillaan luoda exceleitä tilanteeseen kuin tilanteeseen on merkittävä hyöty yhdistykselle. Lisäksi Asikaisen kokemus opiskelijaliikkeestä vahvistaa yhdistyksen koulutuspoliittista asiantuntemusta. Tämä on parasta just nyt ja varmasti huomennakin”, kehuu Vasopin puheenjohtaja Pinja Laukkanen.

Asikainen on toiminut kuluvana vuonna Vasemmisto-opiskelijoiden varapuheenjohtajana. Hän luonnollisesti luopuu luottamustoimestaan työsuhteen alkaessa. Vasemmisto-opiskelijoilla on kaksi tasa-arvoista varapuheenjohtajaa, mutta hallitus ei kokenut tarvetta täydentää hallitusta loppuvuodelle tämän henkilöstömuutoksen vuoksi.

Yhteystiedot

Toni Asikainen
Pääsihteeri
0407687260, paasihteeri(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Pinja Laukkanen
Puheenjohtaja
0401402229, puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *